Javnost nastavlja da uništava Demi Lovato, pevačica u teškoj situaciji!

Pre nekoliko dana izbio je veliki skandal, a kad su se pojavile informacije da Demi Lovato sa svog tajnog Instagram naloga vređa Selenu Gomez. To je uslovilo tonu negativnih komentara, a Demi Lovato nije učinila ništa kako bi ponudila objašnjenje. Naprotiv, po njenom ponašanju pre se čini da ona priznaje kako je sve to istina.

Demin fandom uglavnom nudi objašnjenja da je sve ovo namešteno, odnosno da dolazi iz fandoma Selene Gomez koji je ljut jer Demi nije imala previše lepih reči za nju. Da podsetimo, Demi je prosto zabila nož u srce mnogima nakon što je u novom intervjuu rekla da joj Selena Gomez nikad nije bila prava prijateljica, što mnogima deluje veoma neiskreno, jer su njih dve godinama bile nerazdvojne. Zapravo, iako je javnost i mediji i dalje razapinju zbog ovako sramnog ponašanja, Demi je odlučila da ćuti. Ipak, da je svesna šta se dešava, svedoči to što je ona isključila komentare na svojim najnovijim objavama. Ipak, i na onim nešto starijim objava pojavljuje se bezbroj komentara u kojoj se govori da joj je karijera gotova, da je zmija kao i da svi brišu njene pesme.

Kako piše The Mirror, male su šanse da Demi nije kriva, jer se spominje i da je pomenuti tajni nalog Demi Lovato pratio deo njenih prijatelja. Ovaj profil inače je u međuvremenu ugašen. Mnogima je neverovatno da se Demi ovako ponaša posle svega što je preživela i dva puta bila na ivici smrti, a mnogi ne veruju pričama da je sve ovo lažno jer je ona poslednjih godina pokazivala priličnu dozu neprijateljstva prema Seleni, iako se dva puta činilo da su se njih dve malo približile. Šta god da je u pitanju, odnos između dve devojke deluje izuzetno čudno, a posle svega, čini se da će one izbegavati svaki međusobni kontakt.

Pročitajte još  Austin, Jus, Sel & ekipa: Najbolje fotke na Instagramu prošle nedelje!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Javnost nastavlja da uništava Demi Lovato, pevačica u teškoj situaciji!

  1. Zvijezde su u tripu ovih dana da si uništavaju karijeru bez ikakve potrebe, prvo Demi, pa Matt (fanovi TVD- a insistiraju da se Matt Davis otpusti zbog njegovih rasističkih komentara) i ne znam što im je to trebalo zaista :/.
    Što se tiče ovih prijateljstava, sve je to lažno i predstava za javnost, ali pokretanje naloga protiv Selene je totalno bespotreban, a da ne pričam glup potez

  2. To su sve namještaljke za malu djecu ako mene pitate. Nitko se u ovom poznatom svijetu ne čini kakvim je. Ljudi, hajmo biti realni! Demin novi album neće biti nekakve popularnosti ako ga usporedujemo s njenom pjesmom “I love me”, a ona nije tako domišljta da radi neke takve drame, to je sve igra menadeda da joj podignu rating na profilu!! Sve se to zna i nije nikakva tajna. Demi i Selena nisu nikakve prijateljice nego “kolegice” predstavljene u javnosti kao BFF, ali tu ima toliko ljubomore i spački da nema ni p od prijateljstva. Žao mi je što fanovima rušim snove, ali vaši idoli vas ne vole!!! Oni vas trebaju da sakupe pare, ni vaša mama i tata vjerovatno ne vole kolege na poslu, ali to im je posao koji moraju raditi. Vaši idoli ne bi radili besplatne koncerte…Jel tako? Da vas vole napravili bi ih 100! Iznimka je Ari koja je bila prisiljena zbog ugleda i Tini koja češto posjećuje bolnice (jako lijepa gesta, po meni je to jedina pjevačica koja voli svoj fandom iako ja nisam njen fan). Spustite se, zamaglili su vam oci dječjim glupostima! Sto mislite da vas oni stvarno vole, tu nema ljubavi!!!! Oni su zahvalni vama za sve, ali nakon sto odrade turneju i pokupe pare, oni odu kući obitelji i prijateljima i posvete se ljudima koje zapravo vole.

  3. Prekinite sa glupim naslovima i pričama samo doprinosite hejtu Demi, a zna se da su ti postovi fejk, a profil jeste pravi, samo su Selenini fanovi to fotosopirali. A nije Selena nikakva svetica uopšte. A zašto ne napišete isto tako da Demi želi sve najlepse Seleni i da je rekla da kad odrasteš sa nekim da ćeš ga uvek voleti? Za takve naslove nema mesta?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.