Kritičari o novom BTS albumu “BE”: Veseo i pozitivan, bez mnogo eksperimenata

Momci iz benda BTS ne miruju ni u ovoj kritičnoj situaciji u svetu, pa za njih više albuma godišnje nije ništa novo i neuobičajeno! Povratak BTS-a ove godine je krenuo albumom “Map of the Soul: 7”, a momci se nisu zaustavili samo na tome, već su objavili najsvežije izdanje “BE”. I sam naslov nam govori da je priča generalno vrlo pozitivna, a to kažu i kritičari albuma!

Momci su izjavili da je “BE” album koji treba da šalje pozitivnu poruku svetu i da je to njihov poklon fandomu iz izolacije, tako da su na albumu pesme poput “Life Goes On”, priče o tome kako je trenutno teško, ali bolji dani se spremaju i život se nastavlja. Znate već i pesmu “Dynamite” koja je ekstremno pozitivna i vesela i podseća nas na dane kada se još izlazilo i veselilo sa gužvom i dobrom muzikom!

Što se kritičara tiče, momke su uglavnom ocenili trojkom ili četvorkom od ukupnih pet zvezdica, tako da utisak uopšte nije loš. The Guardian ističe da su momci pokazali ovim albumom kako su obični ljudi, a ne samo K-pop senzacije.

The Evening Standard takođe je sve u svemu uživao u slušanju novog BTS-a, osim što ima malu zamerku da su momci ovaj put prilično igrali na sigurno! “Ovaj put momci nisu preuzeli nikakav rizik. Mada, možda je tako u ovom trenutku i bolje” ističu oni. The Independent je isto tako primetio da je “BE” atmosfera tipična za BTS i ništa novo i drugačije.

Pročitajte još  On pristaje: Saradnja Shawna Mendesa i BTS-a je sve bliže! (video)

Ariana Grande je ove godine takođe za album “positions” dobila kritike da je album dobar, ali previše u “bezbednoj zoni” i da pevačici tu nedostaju hitovi. Sa BTS-om to nije slučaj, ali su i oni “optuženi” da nije bilo eksperimenata. Kako se vama album čini i da li vam je bitno da autor eksperimentiše?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Kritičari o novom BTS albumu “BE”: Veseo i pozitivan, bez mnogo eksperimenata

  1. Meni je album top !Ove godine je bilo veoma mnogo novih albuma poput "Be" "The album" "Eyes wide open "Not shy" ….💜💜💜💜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.