Kendall i Kylie se konačno pomirile mesec dana nakon žustre svađe!

Sestre se ponekad svađaju svakodnevno i imaju faze kad ne mogu da podnesu jedna drugu, ali duboko u sebi nikad ne mogu izgubiti ljubav jedna za drugu. Isto je i sa slavnom porodicom Kardashian-Jennera, koja je prepuna sestara raznih generacija, ali se sve međusobno vole uprkos sukobima! Kod Kylie i Kendall naročito je napeto, jer su njih dve sličnih godina, ali dve potpuno različite ličnosti, pa su imale jedan ozbiljan sukob pre mesec dana i to pred kamerama!

Kendall i Kylie se, dakle, generalno svađaju jer su dosta različite, ali svađa koja je ozbiljno kulminirala dogodila se pre oko mesec dana na snimanju “Keeping Up With The Kardashians”. Svađa se odnosila na sukob oko odeće, tako da bi devojke svakako kad-tad morale da se pomire, a to se konačno i dogodilo u najnovijoj epizodi rijalitija.

U epizodi koja je izašla ovog četvrtka, pokušaji Kris Jenner da pomiri ćerke urodili su plodom, a i ostatak porodice je bio pogođen što se sestre svađaju: “Rastužila sam se kad sam čula od Kendall da se ne čuje sa Kylie, jer mi to ne radimo tako. Kourtney i Kim se biju i onda za par dana opet putuju zajedno” kaže Khloe.

Kendall kaže da je zbog jedne knjige odlučila da se pomiri sa Kylie! “Kylie mi je pre svađe pokazala jednu knjigu u kojoj je pisalo kako je ponos samo deo naših strahova. To me je podsetilo na našu svađu, jer obe smo alfa devojke i teške smo” priznaje Kendall.

Pročitajte još  Kendall Jenner pokrenula dramu na Twitteru nakon što je obukla istu haljinu kao i Selena Gomez

“Onda sam odlučila da budem veći čovek i javim se svojoj sestri, ponekad pomislim da treba ona prva da me pozove, ali odlučila sam da se ipak javim” prelomila je Kendall! Očigledno je to bilo dobra odluka, jer su odnosi među njima sjajni opet.

Naravno, obe devojke su reagovale na društvenim mrežama još kad je izašla epizoda svađe, i napisale da u svakom slučaju sestre imaju ovakve sukobe ali da se vole.

Autor: Famoza.net

Foto: Kendall + Kylie

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Latest posts by Valentina Krstić (see all)

Pročitajte još  Kraj sage: Kylie Jenner otkačila dečka na njegov rođendan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.