Pomogao joj Harry Styles: Kako je Adele smršala čak 45 kilograma?

Adele je sve oduševila neverovatnom transformacijom, smršavši čak 45 kilograma! Svakako mnoge poznate ličnosti su je podržale, a ona sada zaista izgleda sjajno! Ukoliko vas zanima kako je teklo Adelino putovanje, tu smo da damo sve podatke koje smo do sada skupili.

Veruje se da je pevačica rešila da napravi ovu drastičnu promenu nakon teškog razvoda sa Simonom Koneckijem, sa kojim ima sedmogodišnjeg sina, prošle godine. Nakon što joj je Simon u parnici uzeo drastičan deo imovine, Adele je rešila da joj je potrebna promena, pa je počela sa zdravom ishranom i rigoroznim treninzima. Izvor je rekao za People da je pevačica želela da bolje neguje svoje telo, da joj promena definitivno prija, da se oblači lepše i da generalno deluje srećnije. Slika, koja sada kruži internetom, izazvala je ogroman broj pozitivnih, ali isto toliko i negativnih reakcija, uz argument da je izdala body positivity pokret, što nema nikakvog smisla jer ima pravo da radi šta god želi sa svojim telom.

Osoba koja je značajno pomogla Adele u njenom putovanju je Harry Styles! Harry je Adelin dugogodišnji prijatelj, a nedavno oni su uočeni na luksuznom odmoru, na kome je pevačica izgledala drastično mršavije i srećnije. Ali Harryjeva umešanost u Adelinu promenu je mnogo veća – on je taj koji ju je vodio u šetnje na njegovim omiljenim stazama u Malibu i na svoje HIIT (high intensity interval training) časove kada se tek razvela od Simona. Očito je da ih je to zbližilo, jer su neki mediji čak tvrdili da su Harry i pevačica par, što i dalje nije potvrđeno. Dok neki tvrde da je Adele jako zaljubljena i vezana za Harryja, neki kažu da Harry ima određen tip devojaka i da je uglavnom u prošlosti izlazio sa supermodelima i da Adele jednostavno nije njegov “tip”.

Pročitajte još  Leteći Harry: Stigao je spektakularni spot za "Sign of the Times"!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram / Adele

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

2 thoughts on “Pomogao joj Harry Styles: Kako je Adele smršala čak 45 kilograma?

  1. bitno da je ona smrsala xD:D bravo za nju….za to mnogo treba truda…ma svaka joj cast <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.