Oduševljeni fandomom u regionu: Marcus i Martinus žele da vam snime video!

Famoza je uspela da prethodnih dana dođe do kontakta sa Marcusom i Martinusom sa kojima ćemo raditi i intervju (šaljite nam pitanja!) ali momci su raspoloženi i da vam pruže više od toga!

Svaki put kad radimo intervju sa nekom zvezdom, obavezno uputimo molbu i da oni snime neki kratak pozdrav za vas. U slučaju Marcusa i Martinusa, postoje jako lepe šanse da se to desi! Kako su nam poručili iz njihovog menadžmenta, to ne bi trebalo da bude bilo kakav problem a ujedno bi bilo i prvi put da neke velike zvezde na ovaj način primete jedan fandom sa naših prostora.

Kako nam je rečeno, njih dvojica itekako vide koliko ste aktivni i opisuju vas kao “aktivne i pozitivne” pa se zato nadaju da će se pojaviti neka prilika da dođu! To će u najvećem delu zavisiti od vas, odnosno od toga kako M&M budu prošli na našoj velikoj koncertnoj anketi koja je sad jako blizu. Sve je dakle na vama – mi vam pružamo šansu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nikog ne zaboravljaju: Marcus i Martinus šalju pozdrave za fandom u Hrvatskoj i Sloveniji, zovu na koncert! (video)

19 thoughts on “Oduševljeni fandomom u regionu: Marcus i Martinus žele da vam snime video!

  1. Dvoumimo se zaista. Svake godine je avgustu ali možda bismo mogli da ove godine počnemo i pre toga.

 1. Samo da pitam da li ce anketa biti u avgustu ili malo ranije??????????

  1. Mislimo da je naredni vikend idealno vreme… Ili već sad u ponedeljak, ne znamo ni sami još uvek.

  1. Da li im saljemo na mejl pitanja ili? Ako je na mejl koja je njihova mejl-adresa 😀 pozz <3

 2. To je supre Famozo!
  Famozo,da li pitanja saljemo gore na KONTAKT,ako da, da li ukucamo email adresu <3 [email protected] <3,odgovorite mi molim vas,jer ja sam vec poslala!!! hahah <333

   1. hvalaaaaaaaa vaaaaaaaaaam,ja sam vec ranije poslala 3 pitanja,tako da procitajte 😉

 3. Jel mozete da kad radite intervju sa njima da im kazete da Srpski Mmeri su spremili pesmu za njih koja ce biti izbacena uskoro na yt? Pesma se zove "Just to bring you here"

 4. Da li biste tokom intervju-a sa njima mogli da spomenete da su srpski MMeri napisali i pesmu o njima koja se zove 'Just to bring you here' i nadamo se da ce uskoro izaci i na youtube?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.