Famoza planira intervju uživo sa Marcusom i Martinusom, želimo vaša pitanja u obliku videa!

Kao što znate, mi ništa ne radimo bez vas! Kako stvari stoje, Marcus i Martinus će u Beograd doputovati dovoljno rano da će imati podosta vremena za intervju sa medijima pa tako i sa Famozom. Ono što mi želimo jeste da deo pitanja dođe od vas i to u obliku videa, tako da se direktno obraćate momcima!

Ono što smo mi zamislili jeste da svako od vas dobije priliku da postoji JEDNO PITANJE momcima preko svog Instagrama, tako što ćete snimiti video u trajanju od 10, NAJVIŠE 15 sekundi. Dozvoljeno je da se predstavite i pošaljete im kratku poruku nakon čega mora da sledi konkretno pitanje. Iako bismo razgovor obavili u Beogradu, ovaj konkurs je otvoren za sve MMere u regionu!

Ono što mi planiramo je da odaberemo od tri do pet najinteresantnijih pitanja i pokažemo ih Marcusu i Martinusu na tabletu tokom razgovora sa njima! Oni će potom odgovarati na njih a mi sve to naravno snimamo i kasnije ćemo vam emitovati. Potrudite se da budete originalni sa pitanjima jer sigurno nećemo odabrati ona koja svi postavljaju i koja su čuli bezbroj puta!

Nadamo se da vam se ideja dopada a ako je to slučaj, uključite se u akciju! Ovo su pravila:

1. Snimite pitanje na svom Instagram profilu (može i fan profil). Smete da se kratko predstavite i kažete im par reči nakon čega postavljate JEDNO pitanja. Video ne sme da traje duže od 15 sekundi, to je gornja granica. Budite originalni sa pitanjima. VIDEO MORA BITI NA ENGLESKOM jer oni treba da ga razumeju.

Pročitajte još  Kako ide prodaja ulaznica za Marcusa i Martinusa u Zagrebu, Beogradu i Ljubljani? Imamo podatke!

2. Kad postavite video, nek uz njega idu i heštagovi #famoza_net i #qmmbeograd da bismo vas pronašli!

3. Potrebno je i da pratite našu Instagramu stranicu

4. Rok za prijavu je petak u podne! Nakon toga, mi ćemo pregledati sve vaše videe i odabrati nekoliko najboljih!

Vodite računa da iako nam se čini da će se intervju sigurno desiti, i dalje postoje šanse da se nešto promeni u planovima. Ipak, mislimo da vredi pokušati i iskoristiti ovu priliku, zar ne?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Evo šta vas očekuje: U petak u 19.30h je premijera Famoza intervjua sa Marcusom i Martinusom!

8 thoughts on “Famoza planira intervju uživo sa Marcusom i Martinusom, želimo vaša pitanja u obliku videa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.