Jorge, M&M i povratak Biebsa, Zayna i 5SOS: Pogledajte novi Famoza News!

Uhvatili smo ritam pa sad svakog petka možete da gledate novi video na PocketTV-u i FamozAppu u okviru njega. Ovog puta je pred vama novo izdanje Famoza Newsa, šoua za koji čuvamo najzanimljivije vesti!

Tema ove epizode jeste povratak zvezda – pričaćemo o novim albumima Biebsa, Zayna i 5 Seconds of Summer ali i o njihovim turnejama, posebno kad je reč o Justinu Bieberu što vas sigurno i najviše zanima. Nadamo se da će vas interesovati i priča o tome zbog čega je izabrano da Marcus i Martinus dođu kod nas, a ne Jorge Blanco.

Da podsetimo, Famoza News i FamozApp možete gledati preko PocketTV aplikacije koju možete preuzeti odavde i to u verzijama za Android i Apple uređaje. Ona je naravno potpuno besplatna i ne zahteva jak telefon da bi radila kako smo to zamislili.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Iznenađenje: Marcus i Martinus nastavljaju "Moments" turneju u Španiji!

3 thoughts on “Jorge, M&M i povratak Biebsa, Zayna i 5SOS: Pogledajte novi Famoza News!

  1. Pisite malo o Becky G plz,izbacila je dve nove pesme (sa Sean Paulom i David Guettom & Mau y Ricky, Karol G, Leslie Grace i Lali) plzzzz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.