Jorge, M&M i povratak Biebsa, Zayna i 5SOS: Pogledajte novi Famoza News!

Uhvatili smo ritam pa sad svakog petka možete da gledate novi video na PocketTV-u i FamozAppu u okviru njega. Ovog puta je pred vama novo izdanje Famoza Newsa, šoua za koji čuvamo najzanimljivije vesti!

Tema ove epizode jeste povratak zvezda – pričaćemo o novim albumima Biebsa, Zayna i 5 Seconds of Summer ali i o njihovim turnejama, posebno kad je reč o Justinu Bieberu što vas sigurno i najviše zanima. Nadamo se da će vas interesovati i priča o tome zbog čega je izabrano da Marcus i Martinus dođu kod nas, a ne Jorge Blanco.

Da podsetimo, Famoza News i FamozApp možete gledati preko PocketTV aplikacije koju možete preuzeti odavde i to u verzijama za Android i Apple uređaje. Ona je naravno potpuno besplatna i ne zahteva jak telefon da bi radila kako smo to zamislili.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Directioneri oduševljeni: Zayn i Liam imaju sina, ovo je najlepša osoba na planeti!

3 thoughts on “Jorge, M&M i povratak Biebsa, Zayna i 5SOS: Pogledajte novi Famoza News!

  1. Pisite malo o Becky G plz,izbacila je dve nove pesme (sa Sean Paulom i David Guettom & Mau y Ricky, Karol G, Leslie Grace i Lali) plzzzz

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.