Otvoreno sa fandomom: Ariana Grande potvrdila turneju za 2019. godinu!

Ovih dana dolaze razne informacije kad je reč o turneji Ariane Grande, ali jedno nagađanje je definitivno opovrgnuto – pevačica je i sam konstatovala da ove godine sigurno neće ići na novu turneju!

Odgovarajući na pitanje nekog od Arianatora o tome zašto im više ne peva, Ari je odgovorila, “Jer još nisam na turneji! Prvo mora album da izađe. Sledeće godine je ‘Sweetener’ turneja ipak!” Dakle, još uvek nema razloga za pitanja šta će biti sa narednom turnejom i hoće li ona doći do nas – to je još uvek ne tako bliska budućnost!

Famoza će svakako kao i uvek spomenuti Ari kad priča sa našim koncertnim organizatorima, iako smo gotovo sigurni da će oni jako dobro znati kad je pravi momenat za slanje poziva! Famoza bi trebalo da naredne nedelje snima novo izdanje Famoza Newsa, a očekujte da glavna tema bude upravo sve što smo znamo o dolasku Ari u region!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sprema se veliki događaj: Ariana Grande, Miley Cyrus i mnogi drugi nastupaju danas na protestu March For Our Lives!

13 thoughts on “Otvoreno sa fandomom: Ariana Grande potvrdila turneju za 2019. godinu!

  1. Jedva čekam Arianinu turneju, i iskreno se nadam da ćete, ako išta uspjeti dovesti tipa negdje blizu našeg regiona.
    Jer ja sam jedna od onih koji stvarno vole Ari i žele prisustvovati koncertu.

    1. Kako neće biti kad je rekla da će biti? Uvek prvo idu datumi za Severnu Ameriku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.