Famoza music chart #56 – Glasajte za JEDNU pesmu svakog dana!

14156285_229478444116847_661441365_n

Kakav god da je format glasanja, Tinisti nastavlja sa totalnom dominacijom! Martina Stoessel i ove nedelje je više nego ubedljivo prva sa pesmom i sad ima već devet pobeda za redom. Ipak, Selenatori su se malo probudili pa su svoju ljubimicu gurnuli na poziciju broj 2 dok Ari i dalje drži pozicije 4 i 5. I ove nedelje glasa se na isti način – jedan glas, jednom dnevno a videćemo hoće li pod takvim uslovima naši noviteti, Beyonce i Christina Grimmie uspeti da sakupe dovoljno glasova da ostanu na listi!

Glasanje traje do ponedeljka, 19. septembra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete po jednom na svaka 24h i to za jednu pesmu! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

Autor: Famoza.net
FOTO: Instagram/Mariana Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Spot stiže u petak: Little Mix najavile novi singl „Bounce Back“!

11 thoughts on “Famoza music chart #56 – Glasajte za JEDNU pesmu svakog dana!

  1. Rekli ste da ste izbacili 1D jer su spali na skroz nize pozicije? A sta je sad? Tinine 2 pesme su na 10 mestu i niste ih izbacili…. Koja nepravda juujjujuujuj… kao i uvek glasam za selenu *-*

  2. Da li moze da u sledecu listu stavite neku novu pesmu od onerepublica kao kids ili wherever I go ?

  3. Možete li za sledeću top listu ubaciti od Demike "Heart Attack" ?? I love that song <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.