Misteriozna smrt još jedne mlade k-pop zvezde

Nova tragedija zadesila je k-pop, a nakon što je preminuo Yohan, član grupe TST. Momak čije je pravo ime Kim Jeong-hwan imao je samo 28 godina, prenosi The Guardian. Ovu vest potvrdio je KJ Entertainment kao njegova izdavačka kuća, ali su okolnosti smrti i dalje pod velom tajne.

“Žao nam je što moramo da objavimo najgore vesti. Ovog 16. juna, član grupe TST Yohan je napustio svet. Njegova porodica trenutno je u dubokoj žalosti.” Grupa koja je ranije bila poznata kao Top Secret, izbacila je svoj najnoviji singl “Countdown” u januaru. Odmah nakon objavljivanja vesti fanovi su počeli da mu odaju počast. “Hvala ti Yohane za tvoj prelepi osmeh i talenat, nadam se da si sad na boljem mestu”, ili “Tužna sam što više nema takve prelepe osobe, ali nećemo te zaboraviti. Hvala ti za sve, počivaj u miru”, neki su od komentara. Yohan je inače kročio na scenu 2015. godine i to kao član grupe NOM, a onda se dve godine kasnije pridružio Top Secretu (TST). Ove godine on je bio veoma aktivan upravo na promociji novog albuma grupe, a 16. aprila na svoj Instagram profil postavio je sliku kako slavi rođendan.

Mnoge je ovo podsetilo na prethodnu veliku k-pop tragediju, kad je preminula Goo Hara, novembra prošle godine, a malo pre i posle nje, smrt je zadesila glumca i pevača Cha In Ha, odnosno Sulli. Yohanova porodica odbila je da saopšti razloge njegove smrti, a mediji nagađaju da li je reč o samoubistvu. Nažalost, mnogi k-pop muzičari su prethodnih godina oduzeli sebi život, i to najčešće jer nisu mogli da izdrže pritisak lokalne javnosti i medija koji su od tražili apsolutnu perfekciju u ponašanju. Mnogi podsećaju i da je biti član k-pop grupe izuzetno naporno, s obzirom na gust radni raspored koji podrazumeva svakodnevni rad i svega par nedelja za odmor svake godine.

Pročitajte još  Govor BTS-a je zasenio sve druge na virtuelnoj maturi!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Misteriozna smrt još jedne mlade k-pop zvezde

  1. Jako mi je žao zbog njega nadam se je sad na boljem mestu, uvek cemo ga pamtiti kao slatkog I talentovanog Yohan-a😥😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.