Famoza music chart #128 – Glasajte za pet pesama koje volite, jednom dnevno

Uzbudljiva nedelja je za nama jer se odavno nije desilo da dva nova singla naprave takvu pometnju na listi! Ipak, kad znamo da su na njoj debitovali novi singlovi Ariane Grande i Shawna Mendesa, to i ne treba toliko da čudi!

Shawnov singl je već na odličnoj poziciji broj osam ali je posebno spektakularna Ariana Grande koja je već treća, tako da su ispred nje samo dve pesme Marcusa i Martinusa! Može li Ari i više naredne nedelje, sad kad se fandom konačno probudio?

Ovog puta kao novitete imamo nove pesme Becky G koja nam donosi latino ritmove ali i Eda Sheerana od kojeg uvek očekujemo mnogo. I ove nedelje su pravila za glasanje ista, tako da sve znate. Naravno, mi podsećamo na to i da je dobar deo izvođača sa ovonedeljne liste prisutan i na našoj koncertnoj anketi pa nemojte propustiti priliku da glasate ako biste išli na neki od njih.

Glasanje traje do srede, 9. maja u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete jednom na svaka 24 časa i to za pet pesama koje volite! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  People's Choice Awards 2019: Najviše nominacija za Taylor, Ari i Shawna!

29 thoughts on “Famoza music chart #128 – Glasajte za pet pesama koje volite, jednom dnevno

    1. da,glasala sam za pjesmu 'mama voli bebu' mnogo je volim,a ti glasaj za neku ono,više u modi,ipak pjesma od Justina je još uvijek 'dečija pesmica' koja prelazi milijarde

  1. Srećno svima! 😉Glasala sam za Ella, T❤+, Wolves, Princesa i Echame La Culpa.

  2. Prijedlozi su: One Kiss- Dua Lipa & Calvin Harris i Despierta mi mundo-Soy Luna

  3. Iako sam Tinista, mislim da i Ari treba da bude prva nekad, jer se Arianatori stvarno trude. Tako da ću vam pomoći Arianatori

  4. No eres tu, eres tu soy yo, no te quiero hacer sufrir el mejor olvidar y dejarlo asi, echame la culpa!

  5. Prijedlog za idući listu: Familiar Liam Payne ft. J Balvin💕🔝💙💙😱😚😍😍

    1. Predložite nešto, a da je sveže 🙂 Bilo je ranije ali uvek jako brzo ispadnu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.