Famoza Fandom Awards: Fudbal sa MM je fandom uspeh godine, imamo superfinaliste izbora za fandom godine!

Famoza Fandom Awards: Fudbal sa MM je fandom uspeh godine, imamo superfinaliste izbora za fandom godine!

Glasanje za Famoza Fandom Awards je završeno, makar privremeno! Danas u podne dobili smo ne samo pobednika u kategoriji “Najveći fandom uspeh godine” već imamo i superfinaliste u onom najvažnijem izboru, za fandom godine, među kojima ćemo pronaći pobednika već tokom predstojećeg vikenda!

Kad je reč o izboru za najveći fandom uspeh godine, možda nije iznenađenje što je pobedila jedna od čak tri nominovane akcije MMera, ali zaista nismo očekivali da pobednik bude to što su MMeri igrali fudbal sa svojim idolima! Ipak, ovo je dokaz da smo zajedno zaista priredili nešto što MMeri van Srbije nisu uspeli da dožive ovog puta! Mislimo da će u Zvezdi biti jako zadovoljni ovim rezultatom. Drugo mesto zaslužio je prilično ubedljivo intervju sa Martinom Stoessel koji smo radili, a gde je fandom postavljao deo pitanja, a potom sledeć i dva koncerta Marcusa i Martinusa.

Kad je reč o izboru za najbolji fandom godine, uradili smo ono što je najpravednije, a to je da smo odlučili da ove godine u superfinale idu četiri, umesto tri fandoma! MMeri su završili kao ubedljivo prvi, ali su razlike između BTS Army, Selenatora i Tinista toliko male da nam je bilo žao Tinisti zbog manje od 100 glasova budu eliminisani.

Superfinale u izboru za najbolji fandom godine počinje ovog petka i 18h i trajaće tačno 48 sati. Rezultati iz ove faze se brišu i svi počinju od nule!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hollywood Film Awards: Selena Gomez uručila nagradu omiljenoj komičarki!

2 thoughts on “Famoza Fandom Awards: Fudbal sa MM je fandom uspeh godine, imamo superfinaliste izbora za fandom godine!

  1. Posto glasanje traje 48h da li to znaci da cemo moci da glasamo dva puta (ako glasamo jednom na dan) ili samo jednom uopste ???

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.