Povratak: Ariana Grande vodi gej paradu u Mančesteru!

Ariana Grande najavila da će sigurno dodati jedan datum na turneji za Mančester, gde je 2017. u terorističkom napadu poginulo 22 Arianatora i njihovih prijatelja i rođaka. Ipak, ovde neće biti reč o klasičnom koncertu, jer ona želi da nastupi na gej festivalu u ovom gradu i to kao glavna zvezda!

Kako piše The Sun, Ari je već uveliko u pregovorima, a nastup bi trebalo da se desi u avgustu naredne godine. “Mančester ima posebno mesto u njenom srcu i ona je jasna u nameri da uradi sve što može za grad. Htela je da ove godine nastupi na gej paradi u Mančesteru, ali je od toga odustala zbog problema sa obezbeđenjem”, piše The Sun. “Biće to nešto posebno ako ona uspe, posebno jer znamo koliko Ariana znači svima u gradu.”

Kako se navodi, Ari će ovim nastupom verovatno i otvoriti evropski deo svoje turneje za koju se karte izuzetno dobro prodaju, i pored vrlo visokih cena. Ona još uvek ne otkriva kad bi to trebalo da izađe njen sledeći album “Thank U, Next”, ali je za očekivati da se to desi pre nego što uopšte krene sa serijom koncerata širom Amerike, na proleće naredne godine.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Billboard: Ariana Grande je najbolja pevačica u 2017. godini!

3 thoughts on “Povratak: Ariana Grande vodi gej paradu u Mančesteru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.