Evropski fanovi ponovo razočarani izjavom Taylor Swift o turneji

Nažalost, baš ova godina je bila u planu većine zvezda da održe svetske turneje, a da sve bude još gore po evropske fanove Taylor Swift, oni su po prvi put u Taylorinoj karijeri bili prioritet u planiranju turneje i prvi put je imala više zakazanih nastupa na našem kontinentu nego u Americi. Baš ova turneja će, nažalost, za ovu godinu ipak propasti, a juče se konačno oglasila i Taylor lično, ali njene reči vam se neće dopasti.

Pre tri dana dobili smo informaciju da se svi nastupi u Evropi na letnjoj “Lover Fest” turneji lagano otkazuju, a nemačka vlada je objavila i da do 31. avgusta zabranjuje sva moguća okupljanja u obliku koncerata. To je automatski oštetilo Taylorin plan da 24. juna nastupi u Berlinu, ubrzo su otkazani i festivali na kojima je trebalo da bude, a tamo gde nisu otkazani, ona je zvanično potvrdila da neće nastupiti.

“Borba sa COVID-19 virusom je izazov za celu planetu, a nama je zdravlje fanova na prvom mestu. Dok svi javni događaju polako objavljuju da su otkazani širom sveta, objavljujemo i da Taylor Swift neće nastupati do kraja ove godine. Američki i brazilski koncerti dobiće svoj datum 2021. godine i karte za njih će važiti. Radujemo se da vas vidimo srećne i zdrave u budućnosti” je saopštenje Taylor i njenog tima.

Pročitajte još  Miley Cyrus razočarana: Taylor Swift ne odgovara na njene uvrede!

U svemu ovome verovatno se pitate gde je Evropa i zašto samo Amerika i Brazil dobijaju termine za 2021. godinu bez potrebe da menjaju ulaznice, ali na to ni mi nemamo odgovor. Fanovi su naročito besni što Taylor nije bar naglasila da će se potruditi da vidi šta je moguće uraditi sa Evropom, a takođe ne sumnjamo ni da će je festivali koji su sada otkazani zvati i naredne godine, tako da bi bilo besmisleno da se na festivale vrati a u Berlinu ne zakaže koncert.

Organizator koncerta u Berlinu, FKP Scorpio, takođe je objavio zvanično saopštenje da je Taylorin koncert tamo otkazan, a ne odložen, i da će im biti potrebno u proseku dve do tri nedelje da odgovore svim kupcima karata. Razmatra se i mogućnost da oni koji su kupili karte ne dobiju novac nazad, već vaučer za neki od nastupa do kraja 2021. godine, ali to nije najzgodnije rešenje za internacionalne fanove, pa ni za nas koji smo takođe kupili karte. Ostaje nam samo da čekamo, i da se nadamo da će Tay biti odgovorna i da će se pobrinuti za sve koji su i na našem kontinentu želeli da je vide.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Incident u Edmondtonu: Fan pokušao da zgrabi Taylor Swift za nogu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.