Taylor Swift: Zbog mame ne idem na pravu turneju

Taylor Swift nikad do sad nije imala pravu evropsku turneju, koliko god bila jedan od najuticajnijih izvođača na planeti – “Lover Fest” je njena prva evropska turneja koja obuhvata zemlje poput Poljske i Portugala, tako da se evropski fanovi poput nas mogu radovati 2020. godini, ali za američke fanove ovo je premala turneja jer na njihovom kontinentu Tay je zakazala samo četiri nastupa!

Ovako malo koncerata u Americi za Tay je jako čudna pojava, ali ona je konačno u intervjuu za Zanea Lowea otkrila u čemu je problem – zdravlje njene mame koja se već četiri godine bori sa kancerom. “U mojoj porodici se trenutno dešavaju neke teške stvari, ne bih mogla da idem na turneju toliko dugu da ne mogu da odem kući. Morala sam da donesem odluke, a fanovi su me i u prošlosti uvek razumeli” ispričala je Tay.

Ovim je Tay praktično potvrdila da neće praviti veću “Lover” turneju koja ne uključuje festivale, jer niti ima vremena, niti mogućnosti da predugo odsustvuje iz Amerike, tako da moramo biti zadovoljni onim što je pevačica već zakazala. Naša urednica Valentina Krstić imala je tu sreću da nabavi karte za Taylorin jedini koncert u Evropi u Berlinu, tako da ćete od nas iz prve ruke čuti kako će izgledati prva festivalska turneja pevačice koja će ove godine biti krunisana kao izvođač decenije.

Pročitajte još  Taylor Swift: 13 stvari koje niste znali o meni!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.