Ed Sheeran ponovo proširio svoju imperiju nekretnina!

Ed Sheeran poseduje neverovatnu kolekciju nekretnina u Londonu u vrednosti od čak 47 miliona funti! Odlična investicija ipak ima svojih mana – proširivši svoju kolekciju za još 3 nova poseda. On je time napravio mudar potez i eliminisao mogućnost određenih problema koji bi mogli iskrsnuti.

On je kupio stan tačno iznad poznatog restorana Notting Hill, kao i sam restoran, da bi odatle mogao da razvija još jedan biznis, a time što je pevač sada vlasnik povećava se i želja njegovih fanova da obiđu to mesto.

Ed je takođe kupio dve kuće pored svoje, jer je ranije dobijao žalbe komšija na buku zbog zabava koje je priređivao, a sada je tako nešto praktično nemoguće jer je teško da će muzika dopreti dovoljno glasno dalje od dve kuće koje su sada u njegovom vlasništvu. Za stan i restoran platio je oko 20 miliona funti, a za dve kuće oko 4 miliona, što za nas deluje nemoguće, ali njemu je prilično pametna investicija!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Taylor Swift i Ed Sheeran zajedno u Ginisovoj knjizi rekorda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.