Ed Sheeran kupio sebi selo!

Nije prošlo mnogo od Edovog priznanja da je zaprosio svoju dugogodišnju devojku Cherry Seaborn, ali on je, izgleda, već dugo planirao kako će izgledati njegovo okruženje kada se skrasi!

Ed Sheeran je svoju prvu kuću za nešto više od milion dolara kupio u selu u Safoku u jugoistočnoj Engleskoj gde je i odrastao, a kako sada saznaje Daily Mail, Ed je kupio i bungalov i farmu iz šesnaestog veka u komšiluku i još poseda u okolini, a ljudi sa tih prostora već pričaju kako će Ed Sheeran posedovati mini-selo “Sheeranville” – takođe se navodi da će Ed izgraditi još dosta stvari na svojim posedima a između ostalog navodi se njegova privatna kafana kao i bioskop!

Edov nepoznati komšija pričao je za medije kako je imati Eda u blizini kuće – “Ed je jako druželjubiv i dobar momak. On je samo dobar dečko iz Safoka i nije ni čudo što želi ovde da se skrasi. Divan je ovo deo sveta, a Ed je kupio sve u svojoj okolini – izgleda da njegovim komšijama neće smetati kada bude puštao glasno svoje pesme!” izjavio je komšija.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #125 - Glasajte za tri pesme koje volite, ali samo jedanput!

One thought on “Ed Sheeran kupio sebi selo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.