Shane Dawson dobio prelepo iznenađenje od Jeffree Stara za svoj rođendan!

Shane Dawson i Jeffree Star u prethodnih godinu dana gaje prijateljstvo na kakvom im se samo može pozavideti! Od kad su snimili serijal “Secret World of Jeffree Star” internet je poludeo za ovih tandemom. Nedavno je Shane proslavio svoj 31. rođendan, a Jeffree je to iskoristio da ga iznenadi na vrlo lep način.

Jeffree je uspeo da u Shaneovu ne tako veliku kuću smesti ogroman zid od ruža prepoznatljive pink boje koja je Jeffreejev zaštitni znak. Na zidu je takođe i mala zvezda, a svaki fan bi odmah znao od koga je ovaj poklon.

Shane je bio oduševljen i svoje prve utiske podelio na story-ju, da bi nakon toga postavio sliku na Instagram uz opis “Ne znam kako da poziram pored zida cveća, a da to ne bude čudno. Hvala za zid Jeffree! Nije mi najjasnije kako si ovo izveo i kako je dospelo ovde ali hvala što si od mog prilaza napravio sahrana goals!”

Pročitajte još  Napali ga: Jeffree Star ne poštuje izolaciju!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.