A samo što je prodala jednu: Taylor Swift prodaje svoju kuću na Beverli Hilsu!Taylor Swift se iz nekog razloga baš oprašta od svojih nekretnina u Los Anđelesu – nakon jedne manje kuće, sada prodaje još jednu, mnogo luksuzniju!

Naime, Tay je samo nekoliko dana pre davanja ove kuće na prodaju dala svoju kuću u okolini za četiri miliona dolara, a ovu veću i senzacionalnu palatu planira da proda za svega 2,95 miliona. Ovu kuću krasi dvoršte sa izuzetno širokim i kvalitetno urađenim bazenom, tropska okolina prosto oduzima dah a kuća iznutra je luksuzno opremljena i poseduje čak podrum dizajniran za vina, gde su verovatno održane mnoge čuvene Taylorine žurke.

Ove masovne prodaje naterale su javnost da se ponovo ožive tračevi da će Taylor uskoro da se seli u Veliku Britaniju – početkom godine postojale su glasine da Tay „odmerava“ kuću vrednu čak 44 miliona funti u severnom Londonu gde bi bila blizu svojoj ljubavi, Joeu Alwynu, ali te priče su demantovane sa izgovorom da Tay sada kreće na turneju i da je suludo pričati o novim nekretninama kada treba da provede toliko vremena na putu.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #187 - Glasajte za sve pesme koje volite!

One thought on “A samo što je prodala jednu: Taylor Swift prodaje svoju kuću na Beverli Hilsu!

  1. Lijepa je kuća🏠. Očito prodaje sve te kuće da skupi novac za onu UK. Pa meni bi bilo drago da dođe živjeti u Europu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.