„Despacito“ i Biebs pokupili tri Latin Grammy nagrade!

Latinske Grammy nagrade najčuvenija su priznanja u oblasti muzike Latinske Amerike, a najviše nagrada pokupio je upravo „Despacito“ koji nije samo najveći hit na španskom već i jedan od najvećih hitova širom sveta!

Muzičari koji su nastupili te večeri bili su Luis Fonsi, Maluma, Juanes koji je osvojio priznanje za pop/rok album godine i mnogi drugi, a Luis je imao mnogo razloga da se raduje kao i njegov saradnik na „Despacitu“, Daddy Yankee! Justin Bieber se takođe može pohvaliti sa još jednim Grammyjem u karijeri s obzirom da je u kategoriji za najbolji nastup pobedio upravo njegov „Despacito“ remiks! Jedna od najvećih Latino zvezda Shakira takođe je trijumfovala i to u kategoriji za najbolji pop album svojim izdanjem „El Dorado“!

„Despacito“ koji je objavljen u januaru do sada je pregledan više od četiri milijarde puta i obišao je čitav svet kao „himna Portorika“ kako je i sam Fonsi izjavio, a već u petak, 24. novembra dolazi i u Kombank Arenu! Fonsi će sa četiri Grammyja doneti letnje tonove u arene Zagreba i Beograda u okviru svoje „Love+Dance“ turneje – da li ćete prisustvovati ovom spektaklu?

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Dođite na premijeru: Film o našim Belieberima, "Najvažniji dečko na svetu" takmiči se za najbolji dokumentarni film sveta!

2 thoughts on “„Despacito“ i Biebs pokupili tri Latin Grammy nagrade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.