Neozbiljno: Grammy nagrada Justina Biebera poslata na pogrešnu adresu!

Justin Bieber je ove godine dobio Latino Grammy za svoj angažman na pesmi “Despacito” ali od svih desetina Grammyja koji su podeljeni baš samo njemu njegov nije došao u ruke!

Naime, nagrada je poslata na adresu producenta Carlosa Escalone Cruza koji nije mogao da veruje šta se desilo! Kad je o svemu obavestio Grammy akademiju, oni su mu rekli da im je žao zbog svega i da je najbolje da vrati trofej koji će onda oni proslediti Biebsu.

Interesantno, Carlos je takođe dobio Grammy tako da se uopšte ne zna šta se dešava sa njegovom nagradom, odnosno da li je ona greškom poslata Biebsu ili je ostala neposlata. Grammy ovih dana pravi dosta grešaka pa je na udaru dežurne feminstikinje Halsey njihov direktor koji je rekao da ženski izvođači treba više da rade da bi dobijali više priznanja.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Opet je to vreme godine: U nedelju 29. aprila startuje Famoza koncertna anketa, a ovo su stvari koje morate znati!

3 thoughts on “Neozbiljno: Grammy nagrada Justina Biebera poslata na pogrešnu adresu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.