Duhovito: Naša devojka završila na Instagramu čuvenog jajeta! (video)

Duhovito: Naša devojka završila na Instagramu čuvenog jajeta! (video)

Na profilu čuvenog jajeta koje je novi svetski rekorder po broju lajkova na jednoj slici i dalje nema objava, ali je zato Instagram Story vrlo interesantan! Vlasnik ovog profila objavljuje maštovite videe i fotke posvećene jajetu, a jedan od storyja dolazi iz Srbije i vrlo je duhovit!

U videu koji je napravila Maja Miletić, fotograf iz Srbije, u prvom planu je Kris Jenner koja kaže, “Kylie Jenner, dođi u predsoblje, imam malo iznenađenje za tebe”, a rukama drži bebu prase čija glava je zamenjena jajetom. Onda iz daljine čujemo Kylie koja piskutavim glasom kaže, “Da li je to pilence?”. Ne pratimo toliko “Keeping Up With the Kardashians” da bismo znali zašto Kylie ovde priča o piletu, ali je ovaj materijal savršeno poslužio za ovu svrhu!

Iako je mnogo onih koji sumnjaju da je čitava priča oko ovog jajeta zaista potekla od neke anonimne osobe, vlasnik profila u svojim Storyjima demantuje da se iza svega krije neka poznata kompanija koja je bila dovoljno moćna da ovu priču probije u medije!

Autor: Famoza.net

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Duhovito: Naša devojka završila na Instagramu čuvenog jajeta! (video)

  1. Kris ustvari drži prase, a ne bebu hahahahaha
    Kupila je Kylie da je iznenadi, ali dok je silazila niz stepenice učinilo joj se da Kris drži chicken haha

      1. Nije pisalo – "pojeli" smo tu reč, pa kad smo videli komentar za prase, dodali smo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.