Čeka je dobra zarada: Dua Lipa zaštitila prava na svoje ime!

Dua Lipa se pobrinula za to da bude jedna jedina Dua Lipa – njeno ime je sada njen brend!

Naime, Dua je zaštitila prava na svoje ime kao što su to neke zvezde i ranije radile, pa više niko neće moći da se predstavlja kao ona u svetu slavnih! Ovo će Dui doneti odličnu zaradu naročito zbog registrovanja imena za odeću, obuću, kozmetiku i druge stvari koje se prodaju fandomu. „Dua je imala sjajnu godinu, naročito zbog BRIT Awardsa, ali moraće mnogo da radi na turneji ako želi da zaradi mnogo novca“ kaže izvor za The Sun.

Dua shvata da novac leži u ovakvom sistemu pa će se potruditi da uskoro započne taj režim. „Time što će kreirati sopstvenu odeću, parfeme ili šminku bi mogla da se obogati, jer Dua zna da ima mnogo mladih fanova koji se na nju ugledaju na društvenim mrežama – ona zna da ovo može da unovči“ ističe izvor. Nakon uspeha koje je tokom godine zvezda u usponu postigla, ovo je pametan potez!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dua Lipa

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sunčicin blog: Najbolje obučene zvezde na MTV American Music Awards 2018!

4 thoughts on “Čeka je dobra zarada: Dua Lipa zaštitila prava na svoje ime!

  1. Boze njoj je samo do para……Neka se malo ugleda da Selenu ,Arijanu ,Justina…….Znc ona bi nam predstavila neke svoje proizvode i mi cemo to kupiti a ona nas je nazvala takoreci budalama jer je od nas vidjela svoju korist…I to kao ne moze niko da se zove u svjetu slavnih Dua jer mora da bude jedna jedina…koja budalastinja.Neka se malo siptarka spusti na zemlju jer se previse uzdigla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.