Drake održao koncert za pamćenje u Nemačkoj: The Weeknd gost na sceni, Selena se fotkala sa fandomom! (video)

Drake je u subotu održao koncert u Oberhauzenu u Nemačkoj ali je publika dobila i više jer je njemu na sceni društvo pravio The Weeknd dok je Selena Gomez bila u publici i pritom veoma, veoma raspoložena za druženje i ispunjavanje želja Selenatora koji se uvek nekako nađu u blizini!

Drake i The Weeknd zajedno su otpevali “The Hills” a njihovo prijateljstvo traje već šest godina. Naime, Drake je taj koji je prvi ukazao šansu The Weekndu tako što ga je ugostio na svom albumu iz 2011. godine, “Take Care”.

Sa druge strane, Sel je bila u prvim redovima a kao što možemo videti po snimcima, rado je izlazila u susret svima koji su želeli da popričaju sa njom i naprave selfi! The Weeknd je inače i sinoć imao nastup na svojoj turneji u Švajcarskoj a i tamo je u publici bila Selena!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #51 - glasajte za pet omiljenih pesama svakog dana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.