Justin dobio lekciju od doktora nakon što mu je rekao da odj*be!

Justin Bieber izgleda ne može da iskontroliše svoj afekt, pa manjak znanja prikriva onim “ko će glasnije da se svađa”. Pevač, inače poznat odranije po kontroverznim ispadima, sada je imao na Instagramu javni sukob sa jednim doktorom o vrlo ozbiljnoj temi o kojoj ne treba izvoditi površne zaključke.

Justin je na svoj Instagram profil postavio sliku na kojoj piše “Prava zdrava hrana je zapravo LEK” i u opisu iste napisao “Ako se osećate anksiozno ili depresivno to često ima mnogo veze sa vašim načinom ishrane! Probajte da ga promenite! Meni je mnogo pomoglo!!!” Izvestan doktor koji se na Instagramu potpisuje kao @drjoshuawolrich u komentaru Justinove slike napisao je: “Anksioznost i depresija su veoma retko rezultat unosa hrane. Mentalno zdravlje je složeno i pretpostavke da je sve do izbora hrane su netačne i stigmatizirajuće za one koji se svakodnevno muče sa istim.”

On je nastavio: „Za svakoga od vas koji ovo čitate i osećate osećaj krivice da ako samo promenite ishranu nećete se boriti sa mentalnim zdravljem… molim vas znajte da to nije tačno. Radite fantastičan posao – ne upoređujte sebe sa slavnom ličnošću sa svim kapacitetima za promene i privilegije u svetu“. Poznato je da u je organska i zdrava hrana uvek skuplja, pogotovo u Americi, gde je ima mnogo manje nego kod nas, a doktor je ukazao na to da ljudi ne treba da se osećaju krivo ako ne mogu da priušte taj “luksuz” lečenja od depresije koji propagira Justin. Činilo se da je post dr. Wolricha izazvao nervozu kod Justina, koji je podelio njegov komentar u Instagram storijima rekao je doktoru da odj*be. Ispod odgovora dr. Wolricha je pevač prokomentarisao: “Brate, bukvalno odj*bi”, što je jako ružno od jednog tinejdžerskog idola. Nakon toga Joshua je snimio video u kome detaljno objašnjava zašto je Justinova tvrdnja netačna, na šta pevač dalje nije odgovarao.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Nađa nam šalje svoj kviz posvećen Justinu Bieberu!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

3 thoughts on “Justin dobio lekciju od doktora nakon što mu je rekao da odj*be!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.