Justin Bieber deluje jako uznemireno posle priznanja Hailey da im brak ne funkcioniše

Justin Bieber i Hailey Baldwin za vikend su bili u svojoj Hillsong crkvi, ali iako je to mesto gde bi trebalo da pronađe mir i osećaju se bolje, Biebs je nakon službe delovao vrlo uznemireno. Nije srećnije delovala ni Hailey koja se odvojila od njega pa je sve delovalo vrlo čudno, ali i kao podsetnik na reči iz njihovog intervjua za Vogue.

Hailey je tad iznenađujuće istakla da njih dvoje imaju velikih problema da ostanu zajedno, jer im život u braku baš teško pada. Iako su venčani tek oko pola godine, oni uveliko posećuju savetovalište i traže pomoć od stručnjaka ne bi li ostali zajedno.

Justin je i priznao da su oni i prebrzo ušli u brak, delom i zbog toga što je on imao veliku želju da spava sa njom, a to nije hteo da radi sve dok se ne oženi sa njom. Ipak, nadajmo se da je ovo bio samo loš dan za Biebsa!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Biebs, Ari, Sel, Shawn ili BTS? Počelo je glasanje za Billboard nagrade, uključite se odmah!

3 thoughts on “Justin Bieber deluje jako uznemireno posle priznanja Hailey da im brak ne funkcioniše

  1. Toliko jadno od njega ako se su se vjencali samo jer je Justin htio da spava sa njom…nemam rijeci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.