Velika čast: Tini Stoessel izvela pesmu „Todo Es Posible“ u operi u Madridu! (video)

I u novom videu sa Martininog kanala gost je njen prijatelj i saradnik David Bisbal, a sada je razlog poseban jer su imali priliku da svoju zajedničku pesmu izvedu u cenjenoj operi Teatro Real u Madridu!strong>

Na početku videa gledamo Martinu kako se sva uzbuđena priprema za šou u raskošnoj zelenoj haljini, a na probi pred nastup ona i David dobijaju samo komplimente pa skromna Tini dodaje „hajde samo da kažemo da je ovo bilo dobro“!

Fanovi su jedva dočekali da se Tini pojavi na crvenom tepihu i ona se rado fotografisala sa njima, a onda je na bini usledio aplauz, zagrljaj sa Davidom i komplimenti na Tinin izgled! Publika je uživala i Martina se tresla i nakon nastupa, srećna što je imala ovako lepo iskustvo.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Tini Stoessel: Kad sve ovo prođe, jedva čekam na turneju!

3 thoughts on “Velika čast: Tini Stoessel izvela pesmu „Todo Es Posible“ u operi u Madridu! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.