Demi, Taylor, Harry, Nick Jonas… : Molimo se za sve nakon tragedije u Las Vegasu

Potpuno besmisleno masovno ubistvo posetilaca jednog muzičkog festivala u Las Vegasu jako je pogodilo američku i svetsku javnost a naročito muzičare koji su se oglasili ubrzo nakon što su užasne vesti počele da se šire.

Među prvima se oglasila Taylor Swift rečima, “Nema reči kojima mogu da izrazim koliko se osećam bespomoćno i koliku tugu oseća moje slomljeno srce za sve žrtve u Vegasu i njihove porodice” a poruku je poslala i Britney Spears i to rečima, “Skroz sam slomljena zbog vesti ovog jutra. Žrtve tragedije u Las Vegasu su u mojim molitvama.”

Slične poruke šalju i Demi Lovato odnosnoo Harry Styles. “Moje srce je slomljeno zbog Las Vegasa”, piše Demi i dodaje, “Muzika je mesto gde tražimo sklonište a ne strah. Molim se za žrtve i njihove porodice.”. “Probudio sam se uz srceparajuće vesti iz Las Vegasa, moje misli su sa svima i njihovim porodicama. Ljubav. H.” Evo i još nekih poruka koje bismo izdvojili.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kraljevi Twittera: 1D na vrhu, dvostruko popularniji od Tay, pet puta od Biebsa!

One thought on “Demi, Taylor, Harry, Nick Jonas… : Molimo se za sve nakon tragedije u Las Vegasu

  1. Demi je to najbolje rekla,katastrofa je sve ovo i kako se stalno nastavlja :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.