Jezive izjave lekara o zdravlju Selene Gomez: Mogu i drugi organi da joj otkažu, živeće kraće od proseka

Selenatorima je pao kamen sa srca kad su čuli da se njihov idol odlično oseća nakon transplantacije bubrega a tad smo dobili i uverenja da će sve biti u redu sa njom. Međutim, pojedini lekari upozoravaju da je situacija daleko od idealne.

Kako priča ugledni lekar Dr. Robert Fafalak iz Njujorka, lupus lako može da napadne druge organe koje je teže transplantovati. “To mogu biti recimo pluća. Kad imate lupus, imate potencijal da živite kraće od drugih ljudi”, priča on za InTouch Weekly i dodaje da i transplantovani organ poput bubrega može da otkaže.

Kako on navodi, Selena više ne sme da živi kao ranije. “Rekao bih joj da zaboravi na divlje žurke. Pritom, to ne važi samo za ovaj period već zauvek!” Ipak, treba napomenuti da nema mesta panici. Selena ima redovno kontrole i definitivno ne važi za devojku koju viđamo u 4-5 ujutru kako izlazi iz klubova. Takođe, njena najava turneje za narednu godinu je najbolji pokazatelj da je sve u redu!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Belieberi i Justin srušili BTS sa vrha na društvenim mrežama, Ariana i Selena se vratile u sam vrh!

6 thoughts on “Jezive izjave lekara o zdravlju Selene Gomez: Mogu i drugi organi da joj otkažu, živeće kraće od proseka

  1. Jao kako mi je žao… Ne mogu da verujem da osobi poput nje može ovo da se desi… Nadam se da će pregurati ona ovo i da će sve biti kao ranije..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.