Oglasila se: Ariana Grande izbezumljena od tuge i bola, satima vrištala i plakala

Satima nakon što se desila strašna tragedija na njenom koncertu u Mančesteru gde je poginulo preko 20 osoba a ranjeno preko 50, Ariana Grande uopšte se nije oglašavala na bilo koji način iako je odmah potvrđeno da ona nije povređena. Ipak, informacije koje dolaze govore da je ona bila potpuno izbezumljena od bola.

Kako je navedeno, Ariana je bila potpuno histerična – plakala je satima i vrištala od bola dok su se ispred arene čula zapomaganja i vrištanje, kombinovano sa zvukom interventnih ekipa policije, vatrogasaca i hitne pomoć. Ari je u trenutku eksplozije bila tačno u suprotnom kraju arene – dovoljno daleko da ne bude povređena ali i dovoljno blizu da sve jako dobro čuje.

Ipak, čim je skupila malo snage, Ari se oglasila na svom Twitteru porukom: “Slomljena sam. Iz dna duše, jako, jako mi je žao. Nemam reči”. Njen tim takođe je izdao saopštenje u kojem se kaže, “Večeras, naša srca su slomljena. Reči ne mogu da iskažu tugu za žrtve i familije povređene u ovom bezumnom napadu. Tugujemo za životima dece i voljenih koji su izgubljeni ovim kukavičkim napadom. Zahvalni smo za usluge nadležnih službi koje su dojurile da bi spasavale živote. Molimo vas da žrtve i njihove porodice čuvate u svojim srcima i molitvama.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kids' Choice Awards: Nominacije za Ari, BTS, Selenu, Shawna, Taylor!

8 thoughts on “Oglasila se: Ariana Grande izbezumljena od tuge i bola, satima vrištala i plakala

  1. Ne želim ni da zamišljam koliko joj je teško 🙁 Ne kapiram one koji nju okrivljuju za ovo – očigledno je da teroristi žele što surovitiju tragediju, a znajući da će na Arinom koncertu biti puno dece, izabrali su to mesto. Stvarno se nadam da će joj biti bolje uskoro.

  2. Strašno… Ne pratim Arianu, ali sam u ovim momentima i uz nju i uz Arianatore. Tinisti su tu za Arianatore bez obzira na naš odnos. Evo zamislite da se Ne daj Bože ovo nama dogodilo. Ovo je momenat u kom treba da se držimo zajedno.

  3. Koliko je njoj sad tesko ne moze ni da se opise.Stvarno velika tuga,mnogo mi je zao 🙁 🙁 🙁

  4. Stvarno ne znam što da napišem osim da želim njoj i svima Arinatorima da se čim prije oporave od ovoga

  5. Ja sam bez reci… ne verujem u sve ovo sto citam, zao mi je svih njih, sve dece, roditelja, zao mi je Ari, nije zasluzila ovo…. 🙁 🙁

  6. Jednostavno ne mogu da shvatim ljude koji to rade. Da li imaju imalo ljudskosti u sebi, da li imaju osecanja? Ari nije kriva ni za sta i svi shvatamo koliko je ovo tesko za nju. Nemam reci za sve sto se desava u svetu…
    #PrayforManchester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.