Demi Lovato otkriva zašto je postavila svoje slike sa celulitom i ostalim manama!


Prošle nedelje Demi Lovato je želela da pokaže da niko nije savršen, pa je odlučila da objavi na svom Instagram Storyju par videa i fotografija na kojima je pokazala da i ona ima strije, celulit i druge “mane” na telu!

Demi otkriva za E! News zašto je sve ovo uradila i kako je došla na ideju da to predstavi svojim fanovima. “Bila sam na Instagramu i upoređivala sam se sa Instagram modelima, dok u jednom trenutku nisam pomislila da neko mora da pokaže mojim fanovima da nije uvek stvarno sve što vide na mom Instagramu,” otkriva Deminka. “Tako sam odlučila da prihvatim svoje mane, mada ne volim da ih nazivam mana, jer je to jednostavno deo mene – pokazala sam svetu da nisam savršena, ali to je ono što me čini lepom,” nastavila je Demi.

Upitana je šta bi poručila nekome ko se bori sa problemima u ishrani na šta je odgovorila da je važno da nekako nađemo razlog da budemo zahvalni. “Veoma je važno da nađete zahvalnost u svom životu i da se fokusirate na pozitivne stvari, a kada budete spremni da to uradite ili pomognete drugima, bićete spremni da svoj život gledate iz drugog ugla,” savetuje ona. Pevačica dodaje da to ponekad ume da bude teško i veliki izazov, ali to je nešto što joj pomaže već duže vreme svaki dan.

Pročitajte još  Ljubica šalje sjajan tekst ličnosti: Da li najviše ličiš na Sel, Ari, Tini, Demi, Taylor ili Camilu?

Demi ističe da više ne primenjuje dijete, jer je to samo nešto što smo primorani da radimo zbog onoga što je propisano u dijeti i dodaje da je u redu da svoje telo počastimo i poslasticama. “Forsiraćete telo tako što ćete izbaciti prženu  piletinu i ješćete samo salatu.. Ne u potpunosti je u redu da ponekad nagradite telo onim što želi,” savetuje Deminka. Ona otkriva da su joj od “varljive” hrane omiljene rođendanske torte, mafini i kolači.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Demi Lovato otkriva zašto je postavila svoje slike sa celulitom i ostalim manama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.