Demi Lovato: Žao mi je onih koji me mrze!

472


Demi Lovato je prošla dugačak put kako bi pronašla snagu koju sada poseduje i ona priznaje da je to ostvarila u prethodnoj godini. U šou kod Ellen pričala je više o svom dokumentarcu „Simply Complicated“ koji joj je pomogao da se suoči sa mnogim problemima, kao što je poremećaj u ishrani!

Pevačica kaže da se predala učenju da zavoli sebe i da sada postavlja više fotografija u kupaćim kostimima, zato što želi da pokaže svojim fanovima da je moguće da i oni zavole sebe. Osim toga priznaje da i dalje razmišlja da li da okači neku fotografiju, ali da je sada zadovoljna onim ko je i šta je.

“Ja sam perfekcionista, pa sam odlučila da je svakako objavim “, rekla je ona o fotografiji koju je postavila na Instagramu, gde je istakla da joj se ne dopada izgled njenih nogu. “Pomislila sam, to sam ja, to sam i ja i volim svoje telo, tako da ću je samo objaviti,“ dodaje ona.

Demi ističe da više ne pridodaje vrednost negativnim komentarima i da joj je jednostavno žao ljudi koji ih ostavljaju, zato što smatra da su to veoma tužne osobe.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Demi Lovato

472

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.