Demi Lovato iskrena: Još uvek mi je izazov da ostanem potpuno trezna!

Postoji dobar razlog zašto je Demi Lovato ovih dana sinonim za brutalnu iskrenost – ona je u svom dokumentarcu „Simply Complicated“ iznela pred kameru apsolutno svaki lep i ružan deo njenog života i ovoga puta ističe da održavanje zdravog psihičkog stanja nije tako lako.

„Bilo je teško preći na moj sadašnji život u filmu, jer sam se još uvek osećala kao da mi na čelu piše da sam problematična zbog svoje prošlosti“ priznaje Demi i nada se da će njena priča inspirisati druge. „Jako je zahtevno ispričati sve to pred kamerama, ali želela sam iskrenost i ljudi moraju da znaju da ni sada nije sve savršeno – ostati konstantno mentalno zdrav je uvek izazov, i ponekad mi je teško da ostanem trezna ili ignorišem slične stare probleme.“

Naravno, još jedna zanimljiva tema za gledaoce bila je njena seksualnost kao i poremećaji u ishrani i to se takođe provlači kroz film, ali tu je i priznanje da je Demi tokom 2012. godine još uvek bila na određenim supstancama dok je obećavala da je garantovano trezna! „Uzimala sam drogu po avionima, kupatilu i kad god mi se ukazala prilika, a jednom sam se tako gušila da sam imala opasan strah da sam se predozirala“ otkriva ona. Zaista se nadamo da ste razumeli kroz kakve probleme je Demi prošla i zašto ona sada sve ovo priča – da bismo svi shvatili da je taj put bio pogrešan.

Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS izdržao napad Taylor Swift, Demi Lovato ima najbolji plasman u karijeri!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Demi Lovato iskrena: Još uvek mi je izazov da ostanem potpuno trezna!

  1. Dobro je da se vratila na pravi put i nadam se da više nikada neće posegnuti za onim lošim putem. To joj stvarno nije neophodno u životu, ne samo njoj, nego i bilo kome. Uvek postoji način da se reš i bilo koji problem, odustajanje i ostalo nije rešenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.