„Fanovi su vezani za nju“: Demi Lovato otkriva koju pesmu je vreme da ukoni sa turneje!

Novi album Demi Lovato „Tell Me You Love Me“ dobija odlične kritike još od izlaska, ali neke starije pesme ipak neće skoro biti uklonjene sa liste pesama za nastupe jer su prosto preveliki hitovi!

Seventeen je o ovome razgovarao sa Demi neposredno pred njen koncert u Njujorku gde je prvi put izvela „Cry Baby“, družila se sa fanovima i pričala o novim pesmama – ali i o starim! „Mislim da je stvarno vreme da se ’Heart Attack’ ukloni sa set liste za turneju, ali neću to uraditi. Mnogo ljudi voli tu pesmu i jako je važna za moju karijeru, doduše, ipak ću je malo manje pevati“ otkriva Demi. „Mislim da ću ’Skyscraper’ pevati uvek – želim da tu pesmu čuju svi i da ona natera ljude sa problemima da ustanu i bore se.“

A kada je Demi bila upitana koja država ima najluđu publiku, rekla je da je u Brazilu atmosfera uvek gorela! „Svaki put kad odem u Brazil, oni su tako žestoki i najluđi u svakom pozitivnom smislu“ ističe Demi. Bilo bi lepo da joj jednog dana pokažemo kako je publika u našem regionu energična i koliko bi to bio koncert za pamćenje – nikad ga ne bi zaboravila!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Demi Lovato o novom albumu: Baš me briga, ima da kažem ono što mislim!

One thought on “„Fanovi su vezani za nju“: Demi Lovato otkriva koju pesmu je vreme da ukoni sa turneje!

  1. Sigurna sam da bi i naša publika bila super, a san mi je da odem na njen koncert. Baš sad dok ovo kucam slušam neke njene starije pesme! Famozo, recite organizatorima da nam je dovedu! Koncert bi 10000% uspeo! Čim je uspeo za manje zvezde uspeće i za nju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.