Demi Lovato otkrila da joj je plaćeno da promoviše Izrael, prinuđena da se izvinjava!

Demi Lovato sigurno nije imala loše namere kad je kao turista posetila Izrael, gde se i krstila. Ona je svoju radost podelila na Instagramu sa svojim pratiocima, ali se sve ubrzo pretvorilo u pakao usled hrpe negativnih komentara onih koji ne razumeju kako ona može da promoviše jednu takvu zemlju.

Ona je u više objava hvalila Izrael, opisujući ga kao neverovatnu zemlju, rekavši između ostalog, “Postoji nešto magično u vezi Izraela. Nikad nisam osećala takvu povezanost sa Bogom… to mi je nedostajalo godinama. Hvala što ste me ugostili, Izrael.” Iako nikog nije vređala, svaka pohvala na račun Izraela smatra se kao uvreda za zemlje iz tog okruženja, a koje sa Izraelom imaju užasne odnose.

Demi je ubrzo bila prinuđena da isključi komentare, a kasnije i da se oglasi na svom Instagram storyju gde je rekla kako se oseća veoma frustrirano zbog svega. Ona je pritom priznala da je u Izrael otišla jer je bila plaćena da to uradi i promoviše zemlju! “Prihvatila sam da besplatno odem tamo u zamenu za par objava. Niko mi nije rekao da ću time uvrediti nekog. Žao mi je ako sam povredila nekog, nisam to htela.” Ona se izvinila i što nije bolje istražila situaciju pre nego što je prihvatila posetu za koju je od starta bilo jasno da će izazvati buru.

Pročitajte još  Vreme nije ništa pokvarilo: Demi Lovato održala koncert u Njujorku na otvorenom, Lovatici neumorno stajali na kiši!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Demi Lovato otkrila da joj je plaćeno da promoviše Izrael, prinuđena da se izvinjava!

  1. Bok Famozo, to sam ja, Anđela. poslala sam vam dva dokumenta prije nekih dva tjedna, ne znam jeste li primili?…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.