Biebsa vređali na njegovoj objavi o Hailey, Selenina mama to podržala!

Justin Bieber ovih dana često objavljuje slike sa svojom suprugom Hailey, a na jednoj zajedničkoj fotki od pre mnogo godina ljudi ostavljaju komentare koji se njemu baš i ne bi svideli. Jedan takav podržala je i mama Selene Gomez, Mandy Teefey, pa nam to možda govori šta ona misli o njemu.

Neko je tako napisao, “Šta li je mogao biti razlog što su Justin i Selena raskinuli, taman kad su ponovo bili zajedno od 2017, a onda je on otrčao u naručje Hailey, mora da postoji neki razlog… Pitam se to, a on nastavlja da priča kako Selena ima posebno mesto u njegovom srcu, ali on se nije ni borio za nju”, a mama Mandy je to podržala lajkom.

Ovo je i pomalo i zbunjujuće kad znamo da je upravo Mandy glavni razlog zašto je su se Selena i Justin rastali 2018. godine. Kako su mediji prenosi, a i ona sama sugerisala, njeno mišljenje o Justinu nije baš visoko. Pa zašto onda ona podržava ovakav komentar? Možda jer smatra da Justin svakako nije momak koji bi se borio za pravu ljubav, već će se radije odlučiti za lakši put sa Hailey!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li je to u redu? Selenina mama je prisilila da ostavi Justina Biebera!

12 thoughts on “Biebsa vređali na njegovoj objavi o Hailey, Selenina mama to podržala!

  1. Selenina mama bi se trebala sramiti, što je ona uopće radila na justinovom profilu na dan njegovoga vjenčanja??? i onda svi govore da je hailey opsjednuta sa selenom, a selenina mama stalka justina na dan njegovoga vjenčanja

    1. A ti si opsjednut sa mnom. U svakom komentaru Connen ovo connen ono ja cu da komentiram sta hocu i mesa ti se gde ja hocu neces mi ti naredjivati sigurno.

          1. Hahahahhahah ti postajes sve smesniji i smesniji pocinjem se pitati vezbas li ili si prirodno takav?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.