Oprezna: Demi tri dana nedeljno provodi pripremajući se za normalan život

Demi Lovato izašla je sa klinike, ali njeno lečenje se nastavlja! Ona tri dana nedeljno provodi u instituciji koja pomaže mentalno obolelima da se vrate normalnom životu, a ostatak vremena provodi u jednoj kući u Los Anđelesu.

Kako se navodi, ona uz sebe stalno ima osobu koja pazi da ona ponovo ne počne da pije i da se drogira, a u instituciji uz sebe ima sve stručnjake, ali i druge ljude koji su prošli kroz slične stvari kao i ona. Kako piše TMT, Demi stalno odlazi i na sastanke bivših alkoholičara a redovno posećuje i teretanu.

Kako se često navodi, Demi nikad neće biti potpuno zdrava, odnosno stalno će biti na iskušenjima da se vrati štetnim navikama jer ima psihičke probleme koje je nasledila od svog pokojnog oca. Ipak, uz pravo okruženje i njenu pojačanu svest, sasvim je moguće da ostatak života provede skroz normalno, uz povratak muzici i filmu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Adam Lambert: Nije istina da sam besan na Demi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.