Zdrava i jaka: Demi Lovato bi mogla na turneju sa Jonas Brothers!

Otkako je umalo umrla prošlog leta nakon uzimanja prevelike količine droge, Demi Lovato nije napravila niti jednu grešku. Ona se više nego uspešno oporavlja, a mediji navode i da je ona preduzela radikalne korake da joj se takve situacije više ne ponavljaju, jer sledeći put verovatno neće preživeti.

Prethodnih nedelja stizale su svakakve informacije, čak i nepotvrđena da se ona vratila na lečenje, ali Entertainment Tonight prenosi da je situacija sa njom izuzetno dobra. Kako se navodi, Demi je bez milosti odbacila sve koji su je podsticali na loše ponašanje. “Ona više ne viđa takve ljude, a sad živi u stanu pored klinike u Los Anđelesu”, priča jedan izvor.

Fanovi se ovih dana nadaju da će Demika ići na turneju sa Jonas Brothers, baš kao što su to činili pre mnogo godina. Kako se navodi, to je zaista mogućnost! “Demi i Jonas Brothers zajedno su nešto što je sasvim moguće. Međutim, ništa još uvek nije potvrđeno”, dodaje isti insajder.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi Lovato priča o poremećaju u ishrani i starim problemima na okupljanju "Sonny With A Chance" ekipe!

One thought on “Zdrava i jaka: Demi Lovato bi mogla na turneju sa Jonas Brothers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.