Istina ili šala? Dokument pokazuje da Candelaria Molfese čeka dete, ona najavila specijalni video za danas!

Candelaria Molfese ovih dana je konačno otišla na pauzu nakon snimanja novih epizoda serije “Soy Luna” ali medije mnogo više zanima dokument koji je procureo u javnost a koji govori kako je potvrđeno da je onda trudna!

Lekarski izveštaj koji je urađen 13. decembra opisuje način provere trudnoće ali se i jasno navodi da je pacijent Candelaria Molfese! Sama pevačica oglasila se najavom da će danas objaviti novi video sa Ruggerom Pasquarellijem pa ćemo možda u njemu saznati ima li istine u ovoj priči! Oštro oko fandoma primetilo je i da Cande na telefonu ima aplikaciju vezanu za trudnoću, tako da stvari postaju sve jasnije!

Međutim, sve ovo lako može biti šala! Naime, kako nam prenosi naša čitateljka Đurđa Lazarević, u Latinskoj Americi obeležava se praznik koji liči na naš 1. april pa se u javnosti pojavljuju lažne vesti. Navodno, telefon uopšte ne pripada Cande nego njenoj sestri koja je zaista trudna a i rezultati testa su lažni.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cande Molfese

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Počinje novo glasanje: Koga želiš da Ryan nacrta?

5 thoughts on “Istina ili šala? Dokument pokazuje da Candelaria Molfese čeka dete, ona najavila specijalni video za danas!

  1. Mislim da je to laz.
    Tako je bilo i sa Steph , Jorgeovom djevojkom.
    U slucaju da je to istina , cestitam ti Cande 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.