Candelaria Molfese trči polumaratone: Ne mogu da zamislim život bez sporta!

Candelariu Molfese smo upoznali kroz “Violettu” a ona sad ima i važnu ulogu u seriji “Soy Luna”. Iako ima mnogo posla vezanog za glumu, Cande pronalazi vremena i za sport i spremna je i za ekstremne napore kao i da putuje na kraj sveta da bi trčala!

Cande je tako ove godine učestvovala na maratonu u Londonu gde je istrčala polumaraton (21km!) a kaže i da joj je to bila najbrža trka u životu! “Uvek sam bila devojka koja je volela sport i sebe sam držala u formi. Malo po malo, sport je postao deo mene. Ono što je super kod trčanja je što se stalno popravljate, trčite sve brže i dalje. Ako se trudite, rezultat se vidi jako brzo.

Cande objašnjava kako uopšte nalazi vreme za trčanje. “Vrlo sam srećna. Iako imam baš puno posla i trebalo mi je vreme da pronađem termin za vežbanje, sad imam i trenera koji mi uliva samopouzdanje.” Cande bi volela da se i fandom uključi u ovakve aktivnosti jer je ona živi dokaz da svako može da se bavi sportom! “Ja sam samo obična devojka i uspela sam. Verujte mi, sport je jedna od najlepših stvari na svetu!”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Candelaria Molfese

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Anamarija i Matea nam predstavljaju prelep kviz o Cande Molfese!

4 thoughts on “Candelaria Molfese trči polumaratone: Ne mogu da zamislim život bez sporta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.