Dan koji se ne zaboravlja: Justin Bieber je pre tačno dve godine održao koncert u Zagrebu!

Ma šta da se desilo, taj 9. novembar 2016. godine nikad nećemo zaboraviti! Upravo tog dana, Justin Bieber je kao najveća muzička zvezda sveta stigao u Zagreb i održao koncert pred 18.500 ljudi u lokalnoj areni!

Ovaj koncert bio je zaista neverovatan poduhvat, a Belieberi za to mogu najviše da se zahvale Joe Bašiću, hrvatskom i kanadskom promoteru koji je upotrebio svoje veze, ali i bio vrlo spreman da rizikuje i dovede Justina Biebera. Kažemo “rizikuje”, jer ovo je bio najskuplji koncert u Hrvatskoj i u regionu ikad! Najjeftinije karte koštale su čak 48 evra, a mesta u parteru bila su čak 74 evra! Ipak, sve karte su rasprodate 100 dana pre šoua, a bile bi prodate čak i meet and greet karte koje su koštale 2000 evra, da Jus u međuvremenu nije odlučio da odustane od toga.

Famoza je bila samo jedan od dva medija iz Srbije koji je bio prisutan na koncertu, iako smo u tom momentu bili stari samo godinu i po dana! Posebno smo bili ponosni jer je poziv došao od tima Justina Biebera koji je odlučivao ko će od novinara dobiti akreditaciju, a ko ne. Sa sobom smo poveli i 30 Beliebera kojima smo tako pomogli da uživaju u ovom nezaboravnom spektaklu.

Jedino što nam je žao sa ove vremenske distance jeste što je Justinov koncert do danas ostao usamljen primer – nijedna druga megazvezda nije nas više posetila, iako je očigledno da postoji ogromno interesovanje publike. U momentu kad se odlučuje sudbina dolaska Ariane Grande, nadamo se da organizatori koje znamo, ali i koje ne znamo rade na tome da je vidimo, ukoliko je to ikako moguće!

Za kraj, pogledajte naš izveštaj sa koncerta iz Zagrebu ovde

Kako smo proveli taj čitav dan u Zagrebu, čitajte ovde

Kako je Biebs delio zagrljaje po ulicama Zagreba, pogledajte ovde

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Dan koji se ne zaboravlja: Justin Bieber je pre tačno dve godine održao koncert u Zagrebu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.