Uspeh koji će sve promeniti: Prodate sve karte za koncert Biebsa u Zagrebu, 18.500 na njemu!

9d94bc1d-3873-4150-9b4f-2f56760abb1f

Ono što je Famoza prva objavila još u subotu dobilo je zvaničnu potvrdu – sve karte za istorijski nastup Justina Biebera na Balkanu, odnosno u Zagrebu rasprodate su više od tri meseca pre koncerta!

Čak 18.500 Beliebera biće na ovom nastupu koji se održava 9. novembra 2016. godine u Areni Zagreb a primera radi, na Jusove nastupe u Americi prosečno dolazi tek oko 13.000 ljudi! Kako prenosi organizator, Biebs je jedina zvezda uz grupu U2 koja je uspela da rasproda čitav koncert ovako rano a koliko je to uspeh govori i cena prosečne karte koja je premašivala čitavih 60 evra!

U Srbiji i Hrvatskoj mnogi su verovali da će ovaj koncert biti potpuni promašaj i da je jako loše organizovati ovakve spektakle za mladu publiku jer ona navodno nema ni novca ni dovoljno interesovanja ali Biebs je zauvek zapušio usta kritičarima i dokazao da je ono što Famoza odavno priča potpuno tačno! Ovo je dakle koncert koji će promeniti sve i ovo je ogroman razlog za radost svakog velikog fandoma. Organizatori će nas od današnjeg dana mnogo više slušati!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ne propuštajte: Film o Belieberima, "Najvažniji dečko na svetu" ima premijeru na Radio televiziji Srbije!!!

9 thoughts on “Uspeh koji će sve promeniti: Prodate sve karte za koncert Biebsa u Zagrebu, 18.500 na njemu!

  1. Cestitam svim Beliberima koji idu na koncert..
    Nadam se da ce Justin uzivati,i da ce to pomoci u dovodjenju Ari,Sel,Tini i drugih.

  2. Jeji nadam se da ce promeniti sve i da cemo u buduce imati mnogo vece sanse!Zna se Belieberi ne bi propustili to ni zasta ☺

  3. Ja nisam mislila da će koncert biti promašaj ali isto tako nisam mislila da će sve karte biti rasprodate! Mislila sam da će biti od 12.000 do 14.000-15.000 otprilike. Ovo je stvarno neverovatno, dosta će nam pomoći! 🙂

  4. Ovo je neverovatno! Belieber sam,ali iskreno nisam mislila da ce biti ovako ogroman uspeh! Cestitamm mojim Belieberima koji idu na koncert,jer ja ne idem nazalost 🙁 Nadam se da ce biti prilika da ga u nekoj bilo kojoj narednoj turneji vidimo i u Srbiji 🙂
    I hvala Famozo sto ste verovali u nas! Nismo vas izneverili!♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.