Jimin jako uvredio Japance, otkazan nastup BTS!

BTS su poznati valjda po svemu osim po skandalima, ali to se nažalost promenilo ove nedelje kad im je zabranjen nastup u jednom japanskom TV šou, a nakon što je Jimin uradio nešto što se u tamošnjoj javnosti smatra vrlo neukusnim.

Naime, Jimin se pojavio u majici koja pokazuje Amerikance kako bacaju atomske bombe na Japan na kraju Drugog svetskog rata, a gde je stradalo na stotine hiljada civila. Iako je Japan bio na strani Hitlera, ovaj napad smatra se potpuno nepotrebnim aktom, s obzirom da je zemlja već bila pred kapitulacijom, a da su žrtve bili upravo nedužni.

“Majica koju je nosio jedan od članova benda je izazvala kontroverze… pričali smo o svemu sa njihovom izdavačkom kućom. Ipak, odlučili smo da za sad odložimo njihov nastup,” saopštila je televizija Asahi gde su momci trebalo da se pojave danas. Nadajmo se ipak da će se situacija smiriti!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Nove nevolje: BTS optužen za promovisanje nacizma!

4 thoughts on “Jimin jako uvredio Japance, otkazan nastup BTS!

  1. Ovo nije bilo u redu.Jimin mi je omiljeni clan,ali ipak nadam se da je shvatio zbog cega je to bilo i da ako treba se izviniti..Ipak trebaju da daju pravi primjer svojim fanovima.😥😞💖💖

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.