“Dan koji nikad neću zaboraviti”: Milla nam piše svoje utiske sa koncerta Tini u Beču!

Zdravo! Ja sam Milla, TININ? verovatno najveći fan?! 9. Aprila 2017. godine bila sam na TININOM? koncertu u Beču u okviru Got Me Started Turneje. U 13h opremljena TINI? majicom, kačketom i patikama sa njenim likom, došla sam ispred hale u kojoj se održavao koncert. Kada sam ušla bilo je puno, iako sam ušla u halu pola sata ranije! Nikada nisam bila uzbuđenija?!

U jednom trenutku, sva svetla su se ugasila. Zavladala je tišina. Počela je tiha klasična muzika. Sve se više pojačavala, a u jednom trenutku prerasla je u početak pesme “Got Me Started”. TINI? je izašla na scenu i glasno viknula “Hello Vienna”. Osećala sam se kao da će srce da mi stane od uzbuđenja. Upalila sam lampicu sa natpisom “TINI on tour”. Prve tri pesme njen bend je vešto vezao. Onda je malo popričala sam nama. Prozborila je malo i nemački! Jedan od najromantičnijih trenutaka bio je kada su se puštale slike i snimci Jorgea i nje odnosno Violette i Leona, a onda je pevala pesmu “Te qiuero”. Tu sam zaplakala od sreće.

Takođe, bilo je mnogo kada je rekla kako će joj “Violetta” uvek biti u srcu. U pozadini su se puštali snimci njenog pripremanja za audiciju serije, ali i snimak sa same audicije. Bilo je i par scena iz “Violette”. Koncert je trajao 1h i 15 minuta i sve vreme čula se uzbuđena vriska fanova i videle su se svetlucave lampice koje su dodatno ulepšale atmosferu! Plesači su, kao i TINI?, izvanredno plesali.

Pročitajte još  Počinje glasanje: Biramo najveći hit 2015. godine!

TINI? je izvela neke pesme iz “Violette”, pesme sa svog albuma i filma “Tini El Gran Cambio de Violetta”, pesmu Justina Biebera “Sorry” i ples za pesmu “Crazy in Love” od Beyonce. Osvetljenje je bilo vrhunsko, TINI? je savršeno izgledala i pevala, često je menjala kostime, bend i plesači su bili odlični, sve je bilo odlično ogranizovano. Bilo je nestvarno????!!!! Ovo mi je bio najlepši dan u životu i nikada ga neću zaboraviti??❤?!!!!
MILLA❤

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #78 - Tini prva tačno godinu dana, od ove nedelje glasajte za pet pesama svakog dana!

6 thoughts on ““Dan koji nikad neću zaboraviti”: Milla nam piše svoje utiske sa koncerta Tini u Beču!

    1. pa da, ima puno većih fanova od nje i ja ih poznajem, to da si ti njen najveci fan uopste ne mora da bude tacno.. Ne kazem da sam najveci Tinista i ne znam ti ni ja sta, ali koliki si Tinista ne meri se da li si ti bila na najvise "Tini! i ne treba da se poredimo po tome ko je koliki Tinista, vec da se uzajamno volimo i postujemo 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.