Bilo je legendarno: Danas je tačno godinu od koncerta Martine Stoessel u Budimpešti!

Vreme stvarno brzo teče! Pre tačno godinu dana, odnosno 2. aprila 2017. godina Famoza redakcija se u društvu Tinista zaputila ka Budimpešti gde je Martina Stoessel održala nama najbliži koncert na “Got Me Started” turneji a čitav taj dan je protekao skoro savršeno!

Da ne prepričavamo naše utiske sa koncerta (njih možete videti ovde) podsetićemo se samo da je Famoza bila jedina novinarska ekipa sa prostora regiona a kako nas Tinin tim već dobro poznaje, nije bilo problema da dobijemo akreditacije i čak joj priđemo na metar kako bismo načinili odlične fotke. Tini nam je uoči koncerta dala i intervju a nažalost, nije bilo prilike da ga uradimo i uživo s obzirom na njene brojne obaveze.

Godinu dana kasnije, šta je drugačije? Prvo, ovaj koncert nam je omogućio da Martini i njenom timu pokažemo da smo ozbiljni pa nema sumnje da nas oni sad tako i doživljavaju. Sve to bi moglo mnogo da pomogne da dobijemo novi intervju sa njom tokom aprila a kasnije možda i da nekako organizujemo promociju njenog albuma u Srbiji a potom gotovo sigurno i u Hrvatskoj. Ovo sve još uvek deluje veoma daleko, ali verujemo da vredi probati!

Pogledajte i naš blog iz Budimpešte tog dana ovde

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  V-lover i Tinista Dora nam šalje fotke svoje "Violetta" kolekcije!

3 thoughts on “Bilo je legendarno: Danas je tačno godinu od koncerta Martine Stoessel u Budimpešti!

  1. Jedva čekam novu turneju! 😀Voljela bih da dođe u Beograd i Zagreb.

  2. Ne mogu vjerovati da je proslo vec godinu dana!!! Iako na zalost nisam isla, ne sumnjam da je taj koncert bio legendaran!! 😍❤❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.