Tini o svojoj novoj muzici: Album stiže naredne godine, prve pesme i ranije!

Gostovanje Martine Stoessel u Brazilu i njeni intervjui sa lokalnim medijima bili su prilika da saznamo nešto novo o njenim planovima a pevačica i glumica kaže da nova muzika nije tako daleko!

“Spremam neke neverovatne pesme. Jako sam nestrpljiva da ih čujete ali ne mogu ništa da uradim u vezi toga. Želim da to bude iznenađenje ali to što radim imaće veliki uticaj. Nikad ovo nisam uradila”, kaže Tini, praktično nam ne otkrivajući ništa! Ipak, na insistiranje novinara, ona nam je objasnila kad će muzika biti spremna!

“Album će doći 2018. godine ali već ove godine videćete neke od stvari koje sam radila u Los Anđelesu”, ističe ona a što verovatno znači da će pre izlaska albuma izbaciti i neke singl, pre kraja ove godine. Tini je ranije spominjala da će album verovatno izaći narednog proleća pa ostaje da verujemo da će tako i biti. Mi i dalje verujemo da bi njena promotivna turneja za album bila idealna prilika da je konačno ugostimo – i sama je puno puta pokazala da bi to jako volela!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Martina Stoessel: Bila sam jako zaljubljena u Justina Biebera!

3 thoughts on “Tini o svojoj novoj muzici: Album stiže naredne godine, prve pesme i ranije!

  1. Jako bi voljela da dođeee!!!?????
    I ja mislim da ce njen novi album biti sjajna sansa da dodje

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.