Martina Stoessel: Kako su me Tinisti spasili na GMS turneji!

Martina Stoessel pre oko mesec dana završila je svoju evropsku turneju a to je bila neizostavna tema u njenom intervjuu za časopis Clarin gde se prisetila najtežih trenutaka, odnosno koncerta u Rimu kad se osetila potpuno izgubljenom.

Naime, Tini kaže da taj nastup obeležio veliki problem. “Čim je počeo šou u Rimu, sva svetla u areni su se ugasila. Fandomu nije smetalo, bend je video dovoljno dobro da može da svira ali nije bilo svetla, nisu nam radili ni naši displeji na na sceni. Bila sam strašno nervozna, na ivici suza ali nisam dala ljudima da to vide. Međutim, kad sam prestala da pričam sa Tinistima, videli su da nešto nije u redu, prišli su bini i samo su me ohrabrivali. Mnogo vam hvala za vašu ljubav, imam predivnu publiku!”

Tini kaže i da su joj konačni utisci sa turneje fantastični! “Prekinula sam prelepo ludilo sa ‘Violettom’ i sve počela iznova. Tek sam napunila 20 godina i vrlo sam emotivna. Bio je ovo rizik. Turneja je bila sjajna, 200.000 ljudi koji znaju moje pesme na španskom i engleskom je došlo. To je i više nego što sam sanjala”, zaključuje ona.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Ovo je tako čudno: Tini ima četiri nominacije za krajnje sumnjivu dodelu muzičkih nagrada!

6 thoughts on “Martina Stoessel: Kako su me Tinisti spasili na GMS turneji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.