Na centimetre od Tini: Milica nam šalje svoje utiske sa “Quiero Volver” turneje!

Na prethodnoj Got Me Started turneji nisam bila, tako da je ovo bio prvi put da vidim Tini uživo. Koncert je bio 23. februara u Auditorijumu u Rimu. Bila sam u 8. redu, što nije mnogo daleko, međutim, kako je koncert počeo mogli smo da priđemo tik uz scenu, jer bezbednosne ograde nije bilo, kao što je to bio slučaj na ostalim koncertima.

Pre samog koncerta Tinin tata Alejandro je sedeo u publici, pa sam prišla da se slikam i ujedno iskoristila priliku da ga pitam da li je čuo za Srbiju, na šta je on odgovorio da jeste i da se nada da će je u budućnosti posetiti svi zajedno. Na samom početku Tini je tradicionalno otpevala pesmu “Princesa” i veliki broj devojaka oko mene je krenuo da plače od sreće. U prvom bloku pesama još su usledile i “Ya no hay nadie que nos pare”, “Fresa” i “Respirar”. Nastup za pesmu “Respirar” bio je jako emotivan, jer su me u tom trenutku delili centimetri od Tini. Prišla je i držala nekoliko fanova za ruke iako joj je to bilo zabranjeno zbog koronavirusa.

U toku ovih pesama nosila je prepoznatljivi crni kostim sa srebrnim detaljma. U roku od 30 sekundi izašla je sa scene i izašla u teksas odevnoj kominaciji. Prvo je otpevala “Finders Keepers”, zatim “Si tu te vas” i “Great escape”. Posle toga sledi, po mom mišljenju, najemotivniji deo koncerta u kom je ona otpevala četiri balade. Tada je najviše pričala sa publikom, čak je u jednom trenutku zagrlila devojčicu kojoj je rođendan bio sutradan. Prvo je otpevala pesmu “Diciembre”, gde je u jednom trenutku umalo zaplakala, pa nije mogla da nastavi refren. Nakon toga je otpevala pesmu “Oye”, ogrnuta italijanskom zastavom sa prelepim srebrnim slovima. Potom je otpevala i pesme “Cristina”, “Consejo de amor” i “Por que te vas”. Ovde je nosila predivnu srebrnu haljinu.

Pročitajte još  Tini i Sebastian Yatra se poljubili na koncertu! (video)

Na samom kraju usledile su one najbrže pesme, pa je tako prvo otpevala remix pesme “La Cintura”, potom “Sueltate el pelo”, “Quiero volver”, “Recuerdo”, “22” i na samom kraju “Te quiero mas”. Koreografije su bile savršene, ali ništa ne bi bilo moguće i bez njenih divnih plesačica. Takođe, na ovom koncertu je, ja mislim, poslednji put nosila roze-narandžastu odevnu kombinaciju.Sve u svemu, ovo je bilo jedno nezaboravno iskustvo i poželela bih svima da ga nekada dožive.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pojavili se datumi Tinine evropske turneje na njenom Instagramu, ali da li su pravi?

3 thoughts on “Na centimetre od Tini: Milica nam šalje svoje utiske sa “Quiero Volver” turneje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.