Brojke sve govore: Može li Ariana Grande da preskočio Selenu na Instagramu?

Kad poredimo Arianu Grande i Selenu Gomez, to ne radimo da bi izbijale svađe. Jednostavno, ove dve devojke toliko dominiraju muzičkim svetom da je često nemoguće spomenuti jednu a ne i drugu, a takva je situacija i na Instagramu.

Jedina osoba na svetu sa kojom možemo porediti Selenu Gomez jeste Ariana Grande koja je prva posle nje prešla granicu od sto miliona sledbenika na ovoj društvenom mreži, preskočivši Taylor Swift. Ono što smo proučavali prethodnih nedelja jeste da li se razlika između nje i Selene Gomez smanjuje ili povećava, a sad nam se čini da imamo jasan odgovor.

Selena Gomez je u momentu kad je Ariana Grande došla do 100 miliona sledbenika imala 113 miliona a za ovih 10 dana ona je prešla cifru od 115 miliona dok je Ari još uvek na manje od 102 miliona. To nam govori da Sel trenutno lagano uvećava razliku i da definitivno niko neće uspeti da je ugrozi u ovoj godini! Sama Sel ističe da joj je Instagrama često preko glave jer teško podnosi hejt komentare a Ari je poručila sebi da nikad neće dozvoliti da o svojim Arianatorima misli samo kao o brojevima!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Dan žena je svaki dan": Miley Cyrus šalje važnu poruku uz niz retkih fotografija sa Sel, Ari, Demi, Taylor Swift i ostalim slavnim ženama!

25 thoughts on “Brojke sve govore: Može li Ariana Grande da preskočio Selenu na Instagramu?

  1. Ajde bre deriste idi bezi sa tim glupim forama.Njih dve su dobre drugarice i niko se ovde ne rivalise jer njima uopste nisu bitne brojke na instagramu (kao sto su i rekle) .Nemoj da pravis svadju i vredjas Selenu zbog gluposti

 1. Sto se tice intagrama tu je Selena najveća alli što se tiče pjevanja nije Ari ni do koljena

 2. Ovih dana svi nešto mjenjaju brojke na istagramu i preskaču jedni druge
  Mislim Karol-Tini pa sad Ari-Selena..

  1. hahahahhahaha Pelena predina u svom poslu poslušaj ju live i poslušaj ari pa onda usporedi

   1. Pa moze Ariana bolje da peva od Sel, ali Sel bolje glumi. I nemoj se tako jadno izražavati jer je Sel osoba koja je idol mnogim Selenatorima, osoba koja je imala mnogo prepreka u životu, ali se sa svima izborila, osoba koju briga za popularnost, ona samo radi ono što voli, osoba koja je toliko dobra i humanitarna (ne kažem da druge zvezde nisu), osoba koja je postala ambasador Unicefa sa samo 17 godina, osoba koja je za njene Selenatore najbolja!

   2. Koliko si jadna to nije normalno.Pelena?Kako smesna fora samo sam zaboravila da se nasmejem…I da Selena zna da peva,mozda ne moze da izvede te visoke tonove kao Ariana,ali ZNA DA PEVA.

 3. Nije bitno koja je na kom mestu,bitno da one i dalje napreduju,da usrecuju svoje fanove i da rade ono sto vole 🙂

 4. Naravno da može,ali izuzev toga Selena je prva osoba na svijetu koja je prešla brojku od 100m

 5. Moze je definitivno preci jer je Ari za razliku od Sel aktivnija na instagramu Selena jednu sliku u jednoj nedelji objavi, a famozo vi ste bili upravu ako Ari nebi bila aktivna na instagramu 2-3 dana objavi po 10 objava u sekundi sledeceg dana i tako je i na instagramu @dangerouswomantour ne objave po 2 nedelje pa onda objave po 3-4 videa <3
  Inace. ja ne volim Selenu pa nemojte da mislite zato jer nevolim Selenu da sam zato sve ovo rekla "NE" jer ja znam da hoce jer je Ari sto puta vise aktivnija od Selene tjt <3 🙂

  1. Ni ovi nasi nista nisu bolji.Koriste autotune aplikaciju i ne mozes da cujes njihov pravi glas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.