Kreće potraga za novom Leom, Andrijom i Dušanom: Da li si ti BALKAN TOP STAR?

Od četvrtka, 14. maja, kreće emisija različita od svih prethodnih – drugačiji šou u kom će se birati novi talenti i otkrivati male tajne velikih influensera. Lea Stanković, Andrija Jović i Dušan Petrović velike su zvezde Youtuba, Instagrama, TikToka i svih ostalih društvenih mreža, influenseri koji imaju pratilaca više nego Beograd stanovnika, a sada su se udružili u potrazi za svojim naslednicima.

Ko zna, možda se baš u tebi krije Balkan Top Star!

Ukoliko imaš neki talenat koji želiš da podeliš sa celim svetom i samo zahvaljujući tome što znaš i umeš postaneš velika zvezda – snimi video trajanja do 60 sekundi, okači na svoj Instagram ili Youtube kanal i stavi #balkantopstar – veliki stručni žiri, koji će činiti pravi majstori svojih zanata, ali i Lea, Andrija i Dušan lično, odabraće najbolje i vinuti ih među nove top influensere. Hajde da dokažemo da se talenat i trud i te kako isplate, ali i da pristojnost i fer plej još uvek nisu zaboravljeni.

Zapratite što pre Balkan Top Star na Facebooku i Instagramu i pripremite se za sjajnu zabavu – najavna emisija čeka vas danas na YT kanalu Balkan Top Star, a već od sledeće nedelje biraju se oni najbolji!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  I Suarez16 se obratio Anđeli i Nađi: Lea je u pravu, probajte da stvorite nešto bez plaćanja reklama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.